Choose language

17 oktober 2023

Nu lanserar vi Amili

Visma Financial Solutions har genomgått en omvandling och är nu stolta att presentera oss som Amili. 

"Jag är otroligt stolt över det förtroende våra kunder ger oss varje dag. Med Amili vill vi kunna nå ut till helt nya kundgrupper och erbjuda dem samma oslagbara service och marknadens bästa faktura- och kravhantering"
Magnus Månsson, VD 

Amili är resultatet av en naturlig utveckling från Vismas beprövade faktura-, påminnelse- och inkassoservice. Namnet Amili är en sammanslagning av “Ami” som betyder vän och “li” som är början av ordet “likviditet”.

Förändringen syftar till att förbättra och utöka användarupplevelsen för våra kunder och erbjuda ännu effektivare lösningar.

För befintliga kunder innebär detta att vi har behållit de bästa aspekterna från vår tidigare verksamhet samtidigt som vi införlivar ny funktionalitet och förstärker vår tjänst. Amili fortsätter att dra nytta av de marknadsledande verktyg och innovationer som utvecklats av Visma under tre decennier och bevarar samtidigt den höga kvalitet och pålitlighet som kunderna är vana vid. 

Vårt mål är att erbjuda bästa möjliga service och hjälpa kunderna att uppnå sina mål. Vi fortsätter att verka under samma legala bolagsnamn, Visma Financial Solutions AB.

Vi välkomnar er till Amili och ser fram emot att möta era behov och utmaningar.

 

ny2_amili+visma