Choose language

Kundcase

Göteborg Energi

Göteborg Energi värdesätter långsiktiga relationer

Göteborg Energi

Göteborg Energi värdesätter långsiktiga relationer

goteborgenergi
Idag har vi en tjänst som vi har utvecklat tillsammans och som fungerar som vi vill

Lena Käck

Verksamhetsutvecklare, Göteborg Energi

Göteborg Energi

Lena Käck arbetar som Verksamhetsutvecklare på Göteborg Energi och har lång och gedigen erfarenhet från inkassobranschen. Om det dagliga arbetet med Visma Amili svarar Lena så här:

– Vi är väldigt nöjda med Amili. Samarbetet fungerar bra och vi har faktiskt haft samma handläggare sedan starten. Det finns en stor vilja att lösa problem om de uppstår. Behöver en funktion utvecklas i plattformen så löser man det, vilket gör att vi idag har en tjänst som vi har utvecklat tillsammans och som fungerar som vi vill. Dessutom är det alltid lika lätt att lyfta luren och prata med både handläggare och kundansvarig. Rapporter och statistik presenteras överskådligt och systemet är lätt att jobba i.

Att vara ett inkassobolag och visa medmänsklighet för skuldsatta personer tycker Lena är ovanligt men bra.

– Överlag har vi väldigt få klagomål från kunder som hamnar på inkasso. Det kanske är där medmänsklig inkasso kommer in? Vi har samma inställning till våra kunder och hur vi ska jobba, jag tycker att Amili ska fortsätta att profilera sig som ett omsorgsfullt inkassobolag.

Utöver funktioner och värderingar, finns det något annat som du uppskattar med Amili och deras tjänster?

– Jag personligen tycker att Kunskapsdagarna där vi får träffa branschkollegor och utbyta erfarenheter är väldigt givande. Jag har vid flera tillfällen prata med branschkollegor och fått tips på en lösning på ett problem som vi också haft. Dessutom är det trevligt att träffa handläggare!

Slutligen, skulle du kunna tänka dig att rekommendera oss?

– Det har jag faktiskt redan gjort!