Choose language

Visma Financial Solutions AB byter namn till Visma Amili AB!

Nu blir vi ännu starkare på faktura-, påminnelse- och inkassoservice

Visma Financial Solutions AB byter namn till Visma Amili AB!

Vill du veta mer om vårt namnbyte?

Här hittar du allt du behöver veta gällande vårt namnbyte. Om du vill veta mer så kan du kontakta oss

 

QA

 

 

 

Kontakta oss

Vårt fokus ligger på att utveckla effektiva och moderna molnlösningar som syftar till att stödja företag med förbättrad insikt, kontroll och styrning av likviditet. Genom betydande investeringar inom teknologi och produktutveckling strävar vi just nu efter att leverera moderna tjänster som inte bara möter, utan överträffar förväntningarna hos både företag och deras kunder. 

Namnbytet kommer att ske runt den 28 februari 2024.

Vi behövde ett namn och en profil som speglar vår satsning. Vi gillar Amili eftersom det är enkelt och positivt laddat. Amili är inspirerat av det franska ordet ‘Ami’, som betyder vän, kombinerat med ‘li’, som är de första bokstäverna i ‘likviditet’. Namnet återspeglar också vår inriktning på att bidra till en sund och hållbar kreditmarknad. Vi ville även tydligt visa att kopplingen till Visma finns kvar, och fortfarande kommer vara en viktig del av vår verksamhet.

Det innebär att ingen större förändring för dig som kund, du behåller dina existerande avtal och dina villkor är detsamma. 

Nej, vårt organisationsnummer påverkas inte av namnbytet. Vårt organisationsnummer är och kommer fortfarande att vara: 556439-5670.

Nej, det innebär ingen förändring för dig som kund, du behåller dina existerande avtal och dina villkor är detsamma. 

Nej, du som kund behöver inte att göra något.

Alla våra plattformar kommer att fungera precis som vanligt. Du och dina kunder fortsätter att logga in på samma webbplatser som tidigare.

Lär känna våra nya plattformar

Nästa steg framåt i vår utvecklingsresa är lanseringen av våra nya plattformar. På sikt kommer dessa nya lösningar att ersätta Collectors Online och Mitt Ärende. Läs mer om våra nya plattformar, Amili och Min Betalning.

Namnändringen innebär ingen större förändring för varken dig eller dina kunder som fått ett brev från oss, har en skuld eller ett pågående ärende. Vi bibehåller oförändrade konto- och betalningsinformation, med undantag för avsändaren som nu kommer att vara Visma Amili AB. 

Under februari kommer det information på breven att namnbytet görs den 28 februari.

På Mitt Ärende kan du läsa mer om vad namnbytet innebär för dina kunder.