Choose language

Inkassobolag med hög kundnöjdhet

Fakturaflödet är en förlängning av kundupplevelsen, inte minst i de fall den lämnas obetald. Att hantera obetalda fakturor kan vara en utmanande process, därför är valet av inkassobolag avgörande. 

Ett inkassobolag med hög kundnöjdhet kan göra hela skillnaden för att säkerställa betalning utan att negativt påverka den relation du har till din kund. I den här artikeln utforskar vi positiva erfarenheter av inkassobolag och kundreferenser som visar på vikten av att välja rätt partner.

tjej i bil

Hantera obetalda fakturor och skulder

För många företag är hanteringen av obetalda fakturor och skulder en stor utmaning. Att försöka driva in pengar från kunder som inte betalar i tid kan vara en tidskrävande och frustrerande process, som dessutom lätt skapar skav i kundrelationen. Utan rätt strategi och resurser kan detta leda till ekonomiska förluster och negativ påverkan på företagets lönsamhet och tillväxt.

Positiva erfarenheter av inkassobolag

En företagare som stod inför utmaningar med obetalda fakturor var Fleetmanager Leasing, ett ledande leasingföretag inom bilbranschen. När Fleetmanager Leasing mötte utmaningar med obetalda fakturor valde de att vända sig till Amili. Genom automatiserade processer med kundens behov och betalningsförmåga i fokus hanterar Amili hela fakturaflödet åt leasingbolaget, från fakturering till påminnelse och inkasso.

Fleetmanager Leasing valde Amili för deras expertis och rykte, att leverera högkvalitativa produkter med fokus på kundnöjdhet och resultat. Med Amili som partner maximerar Fleetmanager Leasing återvinningen av skulder.

Man måste ha omtanke och förståelse för det och kunna se flexibla lösningar för att få in pengarna.

Pierre Skoog, CEO, Fleetmanager Leasing

Kundreferenser för inkassotjänster

Amili har byggt upp ett stark förtroende i branschen tack vara sin förmåga att leverera resultat och överträffa kundernas förväntningar. Många företag som har använt Amili vittnar om företagets professionalitet, effektivitet och engagemang i att uppnå bästa möjliga resultat. Fleetmanager Leasing är bara ett av många företag som har haft positiva erfarenheter av Amili, här finns fler kundreferenser att utforska.

Related blog posts